joi, 5 iunie 2008

Rulou de vinete cu pui, ciuperci si mozarela

Ingrediente:
2 vinete mari
150g de piept de pui
200 g ciuperci
mozarela (50 g)
sos salsa
piper, paprika, sare, oregano

Vinetele se taie felii subtiri pe lungime. Se presara cu sare si se lasa la scurs pana pregatim carnea si ciupercile.
Carnea se taie in fasii mici si subtiri si se caleste in wok cu sare, piper, paprika si oregano. Separat se calesc ciupercile cu sare.
Se amesteca ciupercile si carnea si se adauga sos salsa atat cat sa se lege amestecul
Pe fiecare felie de vanata se pun 1-2 lingurite de amestec si mozarela taiata fasii subtiri. Se ruleaza, se prinde cu o scobitoare si se baga la cuptor (200g) pentru aprox 15-20 de minute.
Se pot servi cu piureu si sos de salsa.

Niciun comentariu: